Seckin beveiligingssystemen heeft  meer dan 10 jaar kennis en ervaring en zorgt er nu voor dat u gemakkelijk preventieve maatregelen kunt nemen. Sinds onze oprichting is het werken met beveiligingssystemen het prioriteit in uw werkplaatsen, en ook in uw woonzekerheid die gepaard gaat met uw eigen veiligheid.

U vindt bij ons een ruim assortiment beveiligingscamera's, bewakingsmonitoren,digitale videorecorders en complete bedraad of draadloze bewakingssystemen voor privé of zakelijke camerabewaking.

Dankzij de directe inkoop bij de fabrikant hebben wij scherpe prijzen en leveren bewakingssystemen van een uitstekende kwaliteit.

Wij bieden een ruim aanbod aan domme beveiligingscamera’s  maar ook hebben wij een ruim assortiment infrarood beveiligingscamera's voor het donker.

Tevens hebben wij een aantal ip bewakingscamera’s die via internet en smartphones te bekijken zijn,maar ook een aantal spybeveiligingscamera's om niet op te vallen.

Diensten:

        Beveiliging camera's, digitale opnameapparatuur, alarmsystemen, personeel volgsystemen, Card toegangssystemen, Car tracking systemen, Voertuig monitoring systemen waar op je kenteken kan lezen, bouw, buiten, intercom systemen.

Periodieke systeemcontroles, ten allen tijde 7/24 verzoek ingediend kan worden voor extra controles, periodieke onderhoud, bewaking op afstand, opname kamers, observatie en registratie . U vraagt , Wij realiseren.!

Hoewel het een middelgrote onderneming zich inzet voor kwaliteit, vastberadenheid en omzet, kan van alles mis gaan.  Dan ten opzichtte van een veiligheid komen wij aan pas. Alternatieven zijn er al veel. Maar wat wij over ons met overtuigend kunnen vertellen is onder andere leveren van services, concurrerend prijzen.

Inbraak en diefstal zijn uiterst vervelende gebeurtenissen. Kostbare spullen bent u veelal definitief kwijt en ook emotioneel is een dergelijke ervaring niet te onderschatten. Voorkomen,signaleren en razendsnel alarmeren,door middel van camerabeveiliging, is vandaag de dag dan ook absoluut geen overbodige luxe!