Camera - Alarm Installatie

        De kwaliteit van de installatie wordt bepaalt door hoe goed het camerasysteem voor uw wensen kan functioneren. Daarom hebben wij enkele voorwaarden die we aanhouden bij een installatie:

·         Goed opgeleide monteurs met ervaring;

·         Hoge kwaliteit montagemateriaal (gereedschap, bekabeling, etc.);

·         Garantie op producten en installatie;

·         Uitvoerige controle voor de oplevering.

 

Checklist voor oplevering

        Elk camerasysteem en alarm installaties moeten uitvoerig getest worden voor dat opgeleverd wordt. Daar hebben wij een uitgebreide checklist die wij moeten afgaan voordat wij zelf tevreden zijn. Zo controleren wij of de opnamen goed worden opgeslagen, of er genoeg capaciteit er voor is, of de kwaliteit haarscherp en of de dekking voldoende is. Zonder een uitvoerige controle kan het zo zijn dat er een inbreker, overvaller of vandaal alsnog kan ontsnapt uit zijn daden.

Mee eens, inclusief de uitgebreide controle? Neem direct contact op info@seckinbeveiligingssystemen.nl

Hoogwaardige montage materiaal

        De uiteindelijke kwaliteit en een goede installatie met een goede harmonie tussen de camera’s, alarm, recorders en de bekabeling is zeer belangrijk. U heeft dus niets aan een goede camera wanneer de leverancier tijdens een montage iets bespaart of tekort doet. Wij leggen uw systeem aan met de juiste kwaliteitsmaterialen en gebruiken alleen het juiste gereedschappen, zodat wij niets beschadigen.!

 

  Goed opgeleide monteurs met ervaring

        Onze monteurs hebben een voldoende ervaring met beveiligingssystemen. U kunt er dus zeker van zijn dat de installatie door een deskundige uitgevoerd wordt. Wilt u meer informatie over beveiligingssystemen of een offerte aanvragen? Neem direct contact op info@seckinbeveiligingssystemen.nl  of via ons website.