Camera en digitale video recorders > Dome camera`s

 

Bewakingscamera Dome camera`s


 

SECKIN BEVEILIGINGSSYSTEMEN bieden u aan over dit artikel over "Dome Camera's" . U zult waarschijnlijk willen weten wat er hiermee bedoeld is en waar het gebruikt kunnen worden en qua uiterlijk en beeldkwaliteit en waar het gebruikt kunnen worden zoals de in-en uitgang locaties.

De dome camera’s die meest gebruikt worden hebben zeer strak design. Dome camera's zijn over het algemeen in kantoren, gangen, scholen, ziekenhuizen en ga zo maar door bijna overal worden gebruikt . Dus eigenlijk is dit bedoeld in besloten ruimten omdat dit onopvallend is en uiterlijk zeer elegante beeld van een accessoire structuur heeft. Bijvoorbeeld, een afbeelding Box camera zijn groter en onbruikbaar voor kantoren. Dat wordt gebruikt meer buitenshuis. Box camera’s kunnen heel erg opvallen binnenshuis. Hier tegenstelling de Dome camera’s zijn goedkoper dan andere vormen van beveiligingscamera's en dome-camera’s zijn afschrik-effectief .

Economisch gezin ,deze bewakingscamera is het voordeliger dan andere soorten. Over de lens komt de behuizing. Dit is ook zeer gewenst. Als BEVEILIGINGSSYSTEMEN Seckin bieden wij u concurrerende prijzen. En naast deze economische voordelen, is de installatie van dome camera’s ook zeer eenvoudig. Onderhoud is ook eenvoudig. Andere camera’s vergelijken als dome-camera, moet de lens ook schoongemaakt worden maar bij deze soort alleen de buitenkant “ de koepel “ voldoende zijn. Nog een voordeel hiervan is door de onbevoegde kan de camera niet gedraaid kunnen worden. En dit kan niet te veel beïnvloed door de stralen van de zon.

 

 

 
SMC-700 BDC-3865 BDC-2860 BDC-600 BDC-700
         
BDC-2908 BDC-800 BDC-214 BDC-221