Camera en digitale video recorders > Kentekenplat Camera`s

 

Bewakingscamera Kenteken model

        Deze officiële ANPR kenteken bewakingscamera met een 1/3 inch Sony chip voor scherpe en heldere kenteken beelden. Er is geen licht nodig om nog goed beeld te geven. De instelbare lens heeft een variabele kijkhoek.

Wat u met het blote oog niet kunt zien, ziet deze cameras (LED's uitgeschakeld) veel beter in kleur en realtime. DeLED verlichting is uitsluitend van belang indien er helemaal geen licht is of een hogere sluitersnelheid wordt gevraagd ingeval van veel beweging. In het geval van kentekenplaatherkenning zijn lichtgevoeligheid hoge sluitersnelheden en goede tegenlicht eigenschappen onontbeerlijk om tot een goed resultaat te komen.Om al deze eigenschappen te combineren is een speciale OSD ontwikkeld waaraan deze cameras zijn buitengewone eigenschappen te danken heeft.Belangrijk is dat een juiste projectie van essentieel belang is om tot goede resultaten met kenteken herkenning te komen.

 

        Gebruik om de resolutie van deze IR camera's zo hoog mogelijk op te nemen ook een hoge resolutie kwalitatief goede harddisk recorder, bij voorkeur ook van Seckin beveiligingssystemen.
 

 

 

 
KP-51560S KP-51570R ZXC-220K